Gymnastiek

Luctor et Emergo introduceert de gymnastiek groep

 

Doelgroep – De doelgroep bestaat uit kleuters vanaf 4 tot 6 jaar. Wat is er nou leuker dan de behendigheid om de motoriek en het vermogen tot bewegen te verbeteren, door bijvoorbeeld te klimmen, klauteren of springen.

 

Lessen – Sarah Willems verzorgt met enkele assistenten de lessen gymnastiek. Sarah is bevoegd als KSS Gymnastiek trainer 3. De lessen worden gegeven in de Oldenburg in Driel op zaterdagochtend van 11.00 tot 12:00 uur. Tijdens deze gymlessen maken kinderen kennis met diverse vormen van bewegen. De Kinderen worden in deze gymlessen gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en om zichzelf te ontwikkelen op gebied van bewegen.

 

Kleding – Zorg dat uw kind makkelijk zittende kleding aanheeft. U mag uw kind gymschoenen aantrekken, maar geen schoenen met zwarte zolen. Blote voeten mag ook! Ook ouders/verzorgers dienen rekening te houden met schoeisel in de gymzaal.

 

Kosten – Het is mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Zo heeft u de gelegenheid om kennis te maken. Er wordt wekelijks lesgegeven, vakanties (+-9 weken/jaar) worden op de site van Luctor et Emergo vermeld maar uiteraard ook door Sarah aan u gecommuniceerd. De kosten voor deelname zijn €14.45 per maand. Hierin zijn het aantal lessen per jaar minus de vakanties verdisconteerd in de maandcontributie. Bij afwezigheid van uw kind krijgt u geen geld terug, voor langere afwezigheid kunt u overleggen met Sarah.

 

Meedoen – Zijn jullie ook enthousiast geworden? Meldt uw kind aan voor een proefles via onze Facebookpagina of website. Voor het inschrijven van uw kind kunt u een inschrijfformulier invullen.

 

Lestijden

Zaterdag
9:45 tot 10:45