Gym

Luctoret Emergo introduceert de gymnastiek groep

 

Doelgroep– Wat is er nou leuker dan de behendigheid om de motoriek en het vermogen tot bewegen te verbeteren, door middel van vormen van bewegen, rollen, springen, klimmen, zwaaien, duikelen, balanceren en spel.

 

Lessen– Monica Welsing verzorgt met enkele assistenten de lessen gymnastiek. De lessen worden gegeven in de Oldenburg in Driel op zaterdagochtend. Tijdens deze gymlessen maken leerlingen kennis met diverse vormen van bewegen. De leerlingen worden in deze gymlessen gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en om zichzelf te ontwikkelen op gebied van bewegen.

 

Verantwoordelijkheid – Veiligheid is erg belangrijk, daarom zorgen wij voor een verantwoorde training. Echter is sporten bij Luctor et Emergo op eigen risico. Als lid is uw kind natuurlijk verzekerd via de KNGU, de bijdrage voor het lidmaatschapis verwerkt in de contributie.

 

Kleding– Zorg dat uw zoon/dochter makkelijk zittende kleding aanheeft. U mag uw zoon/dochter gymschoenen aantrekken, maar geen schoenen met zwarte zolen. Blote voeten mag ook! Ook ouders/verzorgers dienen rekening te houden met schoeisel in de gymzaal.

 

Kosten – Het is mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Zo heeft u de gelegenheid om kennis te maken. Er wordt wekelijks lesgegeven, vakanties (+-9 weken/jaar) worden op de site van Luctor et Emergo vermeld maar uiteraard ook door Sarah aan u gecommuniceerd. De kosten voor deelname kunt u hier vinden. Hierin zijn het aantal lessen per jaar minus de vakanties verdisconteerd in de maandcontributie. Bij afwezigheid van uw kind krijgt u geen geld terug, voor langere afwezigheid kunt u overleggen met Gina Bosman via secretariaat@gymluctoretemergo.nl.

 

 

Meedoen– Zijn jullie ook enthousiast geworden? Meldt uw zoon/dochter aan voor een proefles.