Grote Clubactie

Beste leden (en ouders van leden) van Luctor et Emergo,

Op zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Hiermee kunnen we extra geld ophalen voor onze vereniging. We willen graag diverse materialen vervangen, dus extra budget is zeer welkom en alle leden profiteren hier zelf van.

Onderstaand wat extra informatie over het verkopen van loten.

Verkoopboekje

Zoals elk jaar kunnen loten verkocht worden door middel van het verkoopboekje. Vanaf deze week ontvangen jullie deze bij de training. Vanaf zaterdag 14 september kan je met dit boekje langs de deuren om zoveel mogelijk loten te verkopen. De boekjes moeten uiterlijk 14 november zijn ingeleverd bij de trainer.

Voor degene die niet genoeg hebben aan één boekje, zijn er een aantal extra boekjes aanwezig. Vraag hiernaar bij de trainers.

Niet thuis

Bij elk verkoopboekje zijn vijf ‘Helaas, je was niet thuis’ kaartjes bijgevoegd. Deze kan je invullen en in de brievenbus gooien bij iemand die…..inderdaad, niet thuis is.

Digitaal verkopen

Het is ook mogelijk om online loten te verkopen. Hiervoor kan je onderstaande link gebruiken:

http://toolbox.clubactie.nl/actie/httpwwwclubactienlactieGVLuc

Deze link is vanaf zaterdag 14 september actief en kan je bijvoorbeeld via Whatsapp of email versturen naar familie.

Via de link kom je op een website. Op deze site kan je op de button ‘Steun Ons’ klikken om online een lot aan te schaffen.

20 loten actie

Verkopers die 20 loten of meer hebben verkocht ontvangen de 20-loten-voucher. De voucher is te gebruiken voor een gratis entreekaartje voor Optiesport, Krazy Kangaroo, Snowworld of Bobbejaanland. Ook is het mogelijk een 2e artikel gratis te krijgen op masita.com.

Als je meer dan 20 loten hebt verkocht, krijg je deze voucher van ons. Buiten het verkopen van voldoende loten, hoef je zelf geen actie te nemen voor het verkrijgen van de voucher.

Kids-verkoopwedstrijd

De topverkopers kunnen meedoen aan de landelijke verkoopwedstrijd. Onder de ongeveer 150 topverkopers van heel Nederland worden leuke prijzen verloot. De drie leden met het hoogst aantal verkochte loten zullen hiervoor door de vereniging worden opgegeven