Peuter Gym

Nijntje Beweegdiploma 

 
 

Doelgroep – de doelgroep bestaat uit peuters van 2 tot 4 jaar en kleuters tot ongeveer 5 jaar. Wat is er nou leuker dan de behendigheid om de motoriek en het vermogen tot bewegen te verbeteren, door bijvoorbeeld te klimmen, klauteren of springen. Kinderen vanaf 2 tot 5 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. 

Lessen – Monica verzorgt met enkele assistenten de lessen Nijntje Beweegdiploma. De lessen worden gegeven in de Oldenburg in Driel op zaterdagochtend van 9:30 tot 10:15 uur. Er worden allerlei materialen gebruikt om een uitdagend parcours te maken.  

 

Wij hanteren de lessen van Nijntje Beweegdiploma en maken spelenderwijs kennis met wat jouw kind allemaal kan. Balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen enzovoort. Een periode van 20 weken wordt afgesloten met een feestje en het behalen van een diploma. Er lopen 2 trajecten van 2 keer 20 weken en ze behalen 2 diploma’s. 

Meer informatie over Nijntje Beweegdiploma is te vinden op https://dutchgymnastics.nl/beweegdiploma/  

 

Verantwoordelijkheid – Veiligheid is erg belangrijk, daarom zorgt Monica voor een verantwoorde zaal indeling. U bent zelf ook verantwoordelijk voor de veiligheid van uw zoon/dochter. Jonge kinderen doen graag wat ze leuk vinden en die vrijheid dat plezier moeten ze kunnen beleven bij Nijntje Beweegt. Dat maakt het echter ook noodzakelijk dat elk kind één op één begeleid wordt door een ouder/verzorger. Monica loopt samen met de assistenten rond om te assisteren en te begeleiden bij oefeningen. Als lid is uw zoon/dochter natuurlijk verzekerd via de KNGU, de bijdrage voor het lidmaatschap is verwerkt in de contributie. 

Kleding – zorg dat uw zoon/dochter makkelijk zittende kleding aanheeft. U mag uw zoon/dochter gymschoenen aantrekken, maar geen schoenen met zwarte zolen. Blote voeten mag ook! Ook ouders/verzorgers dienen rekening te houden met schoeisel in de gymzaal. 

  

Kosten – Het is mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Zo heeft u de gelegenheid om kennis te maken. Er wordt wekelijks lesgegeven, vakanties (+-9 weken/jaar) worden op de site van Luctor et Emergo vermeld maar uiteraard ook door Monica aan u gecommuniceerd. De kosten voor deelname kunt u vinden hier vinden. Hierin zijn het aantal lessen per jaar minus de vakanties verdisconteerd in de maandcontributie. Bij afwezigheid van uw kind krijgt u geen geld terug, voor langere afwezigheid kunt u overleggen met het secretariaat via secretariaat@gymluctoretemergo.nl. 

Meedoen – Zijn jullie ook enthousiast geworden? Meldt uw zoon/dochter aan voor een proefles via onze website. Voor het inschrijven van uw zoon/dochter kunt u een inschrijfformulier invullen.