Sportfit & Spel

 

Indoor bootcamp, sport & spel – ben je op zoek naar een gezellige groep, die wekelijks een afwisselend programma van spel en oefeningen doet? Een indoor bootcamp programma, wat in het voorjaar ook regelmatig buiten plaatsvindt! Deze groep combineert sport en spel met het opdoen van sociale contacten.

 

Lessen – Ernst Kalisvaart is CIOS-gediplomeerd richting sport en spel en verzorgt al 10 jaar de lessen. Een les begint met een uitgebreide warming-up met loop-, spier- en behendigheidsoefeningen. Vervolgens worden balsportoefeningen gedaan en we eindigen met een gezellig en sportief spel. Te denken valt aan basketbal, handbal, volleybal etc. We hebben één keer in de twee maanden een themales; binnen is dat bijvoorbeeld aqua-aerobics, zelfverdediging, bowlen; in de zomer gaan we wel eens golfen, frisbeeën of (beach)volleyballen. Eens in de twee jaar organiseert de groep een sportieve (weekend)dag, waarbij outdoor-spelen worden beoefend. 

 

Meedoen – Vindt je het leuk een keer te komen kijken of om direct mee te doen? Meldt je dan aan voor een proefles via de website!

 

Informatie – Voor info over tijden, kosten en locatie zie de website http://gymluctoretemergo.nl/trimgroep/ of stuur een mailbericht naar secretariaat@gymluctoretemergo.nl.