Sportfit & Spel

Sportfit & Spel

 

Doelgroep – De trimgroep bestaat al ruim 30 jaar en wordt gevormd door 33 leden in de leeftijd van 35 jaar tot 75 jaar. Mede door het groter wordende aantal deelnemers is besloten de groep te splitsen. Hierdoor kan men een klein uur intensief sporten; daarnaast is er de mogelijkheid om gezamenlijk een half uur recreatief te volleyballen. Voor het

intensieve deel maakt de sportleider een jaarplanning en wordt er elke week een andere balsport beoefend.

 

Lessen – De opbouw van de les is dan als volgt: 15 minuten algemene warming-up met loop-, spier- en behendigheidsoefeningen. Ook wordt er
tijdens warming-up aandacht besteed aan het uithoudingsvermogen. De volgende 15 minuten worden balsportoefeningen gedaan en we eindigen altijd met een spel. Het volleyballen is zuiver recreatief, iedereen kan daar aan meedoen en daarbij staat gezelligheid voorop. Tijdens de winter- en zomermaanden hebben we ongeveer één keer in de twee maanden een themales; voor in de winter kun je denken aan aqua-aerobics, zelfverdediging, schermen, bowlen; in de zomer gaan we wel eens golfen, frisbeeën of (Beach)volleyballen.
 Eens in de twee jaar organiseert de groep een sportief weekend, waarbij outdoor-spelen worden beoefend. Eens in de twee jaar organiseert de groep een sportief weekend, waarbij outdoor-spelen worden beoefend.

 

Kosten –De kosten voor deelname zijn voor de Trimgroep €16.45 per maand, Hierin zijn het aantal lessen per jaar minus de vakanties verdisconteerd in de maandcontributie. Bij afwezigheid krijgt u geen geld terug, voor langere afwezigheid kunt u overleggen met Ernst.

 

Meedoen – Zijn jullie ook enthousiast geworden? Meldt je dan aan voor een proefles. Voor het inschrijven kunt u een inschrijfformulier invullen.

 

Verantwoordelijkheid – Veiligheid is belangrijk daarom zorgen wij voor een verantwoorde training. Echter is sporten bij Luctor et Emergo op eigen risico.